Το κόλπο ενός εμπόρου αθλητικών ειδών για να ξεγελάσει τους κλέφτες – Δείτε βίντεο

Το κόλπο ενός εμπόρου αθλητικών ειδών για να ξεγελάσει τους κλέφτες – Δείτε βίντεο

Κατάφερε να μειώσει την ζημιά

Ένα απλό τρόπο, προκειμένου να μειώσει την ζημιά που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει σε περίπτωση που γινόταν στόχος κλεφτών, χρησιμοποίησε ένας επιχειρηματίας στις ΗΠΑ.

Ο Chad Stewart είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού αθλητικών ειδών, με το όνομα «Laced Connection», το οποίο άνοιξε το 2021 στο Τέξας. Γνωρίζοντας ό,τι συχνά τέτοια καταστήματα μπαίνουν στο στόχαστρο κακοποιών που βάζουν στο... μάτι το εμπόρευμα, αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του.

Αυτά, δεν αφορούσαν μόνο τις πόρτες, τις κλειδαριές κτλ... Όπως φαίνεται και στο video που προβλήθηκε από το FOX News, στην αποθήκη του μαγαζιού, μπορεί να έχει εκατοντάδες κουτιά από ακριβά αθλητικά παπούτσια, όμως υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια.

Δεν περιλαμβάνουν κανονικά το ζευγάρι, αλλά το ένα από τα δύο παπούτσια. Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, οι τρεις νεαροί κλέφτες που εισέβαλαν στην επιχείρησή του, άρχισαν να φορτώνουν τα κουτιά, θεωρώντας πως είχαν κάνει καλή... μπάζα, όμως λίγο αργότερα πήραν την... κρυάδα του ενός παπουτσιού.