Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο – «Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική…»

Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο – «Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική…»

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν

Η Mariana Varela και η Fabiola Valentín παντρεύτηκαν. Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο μοιράστηκαν τα νέα στα social media, μέσα από ένα βίντεο καθώς και μερικά από τα highlights της σχέσης τους.

Οι δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες, είναι αρκετά «ενεργές» στα social media και ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες από ταξίδια και προσωπικές τους στιγμές.

Σε ένα τελευταίο βίντεο που ανέβασαν τα δύο μοντέλα φαίνονται πολύ ευτυχισμένα μαζί και μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές πριν παντρευτούν αλλά και από την ημέρα του γάμου τους.

 

Στην αρχή δείχνει, φωτογραφίες και κλιπ που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όπως ταξίδια που έκαναν μαζί, βίντεο στην παραλία, φωτογραφίες από τα δαχτυλίδια τους και ένα βίντεο με την πρόταση γάμου τους. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει τις δυο τους ντυμένες στα λευκά, να γιορτάζουν την ένωσή τους στα σκαλιά του Γραφείου Γάμων στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

«Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε μια ξεχωριστή μέρα. 28/10/22», έγραψαν, προσθέτοντας emoji με μια καρδιά, ένα δαχτυλίδι και ένα αστέρι.

Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν μαζί τους στα καλλιστεία έχουν μοιραστεί ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά μηνύματα.