Ο Μεντβέντεφ απειλεί: Αν δώσετε στους ψυχωτικούς του Κιέβου πυραυλικά συστήματα MLRS θα πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Μεντβέντεφ απειλεί: Αν δώσετε στους ψυχωτικούς του Κιέβου πυραυλικά συστήματα MLRS θα πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Απρεπείς εκφράσεις και ειρωνεία από τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας

Η παράδοση εκτοξευτών πυραύλων (Mlrs) εξοπλισμένων με πυρομαχικά μεγάλης εμβέλειας στο Κίεβο «είναι ο ταχύτερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία προς το μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου πολέμου», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, νυν αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, στο Telegram.

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» απείλησε την Τρίτη ο Μεντβέντεφ.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους» πρόσθεσε.

«Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση από το μπλοκ της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε – όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά (μαθαίνεις την αλήθεια). Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε» σχολίασε ειρωνικά ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.