Η Ρωσίδα ντίβα της ποπ Άλλα Πουγκατσιόβα κατέφυγε στο Ισραήλ – Έχει καταγγείλει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Ρωσίδα ντίβα της ποπ Άλλα Πουγκατσιόβα κατέφυγε στο Ισραήλ – Έχει καταγγείλει τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Ευχαριστώ τη στρατιά πολλών εκατομμυρίων θαυμαστών μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους», είπε η ίδια

Η Ρωσίδα τραγουδίστρια 'Αλλα Πουγκατσιόβα, βασίλισσα της σοβιετικής ποπ μουσικής, δήλωσε σήμερα ότι βρίσκεται στο Ισραήλ, τρεις εβδομάδες αφότου κατήγγειλε τον πόλεμο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία για τη μετατροπή της Ρωσίας σε παγκόσμιo παρία.

«Ευχαριστώ τη στρατιά πολλών εκατομμυρίων θαυμαστών μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους, για την ικανότητα να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα», είπε στο Instagram η Πουγκατσιόβα, 73 ετών, σούπερ σταρ του ρωσικού βαριετέ εδώ και δεκαετίες.

«Από τους Αγίους Τόπους, προσεύχομαι για εσάς και για ειρήνη», είπε. «Είμαι χαρούμενη!».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η Άλλα Πουγκατσιόβα είναι από τη σοβιετική περίοδο η βασίλισσα της ρωσόφωνης ποπ και εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της πρώην ΕΣΣΔ. Είναι γνωστή για επιτυχίες όπως το τραγούδι του 1982 "Million Scarlet Roses" και την ταινία του 1978 "The Woman Who Sings".

Η Ρωσίδα τραγουδίστρια είπε τον περασμένο μήνα ότι ο πόλεμος σκοτώνει στρατιώτες για απατηλούς σκοπούς και πλήττει τους απλούς ανθρώπους.

Όταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πέθανε τον Αύγουστο, η Πουγκατσιόβα επαίνεσε τον τελευταίο Σοβιετικό ηγέτη επειδή επέτρεψε την ελευθερία και απέρριψε τη βία.