Η παραίνεση του Κάνιε Γουέστ στην κόρη του: «Μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει τίποτα»

Η παραίνεση του Κάνιε Γουέστ στην κόρη του: «Μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει τίποτα»

Ο Αμερικανος ράπερ αποκαλύπτει τις συμβουλές που έδωσε ως γονιός

Ο Kanye West αποκαλύπτει τις συμβουλές που έδωσε ως γονιός στα παιδιά του. Ο West, ο οποίος απασχόλησε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα τον περασμένο χρόνο για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε πολλά για τη σχέση του με τα παιδιά του στο Fox News στην εκπομπή «Tucker Carlson Tonight».

Ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας επικεντρώθηκε στην ενασχόλησή του με την ανατροφή των παιδιών και τις συμβουλές που δίνει στην 9χρονη κόρος του Νορθ. «Στη Νορθ αρέσει το μπάσκετ. Πηγαίνω και προπονούμαι μαζί της κάθε μέρα. Επιλέγω επίσης τους άλλους προπονητές που συνεργάζονται μαζί της» ανέφερε.

«Όταν η Νορθ αρπάζει την μπάλα από ένα κορίτσι διπλάσιο από το μέγεθός της και πηγαίνει στο πλάι, της λέω: «Μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει τίποτα. Μην αφήσουμε κανέναν να πάρει τίποτα από την οικογένειά μας» συνέχισε. «Να προστατεύεις πάντα τα αδέρφια σου» τόνισε.

Η Νορθ είναι η μεγαλύτερη αδερφή του 6χρονου Σεντ, της 4χρονης και του 3χρονου Ψαλμ, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Τα σχόλια είναι παρόμοια με εκείνα που έκανε ο Γουέστ σε συνέντευξή του στο ABC News στα τέλη Σεπτεμβρίου. «Λέω πράγματα στη Νορθ όπως: «Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πάρει τίποτα. Προστάτεψε τα αδέρφια σου. Προστατέψετε την οικογένεια».