Το όργιο της Ουκρανίας: Πολίτες ετοιμάζουν σεξουαλικό πάρτι εάν η Ρωσία εξαπολύσει πυρηνική επίθεση

Το όργιο της Ουκρανίας: Πολίτες ετοιμάζουν σεξουαλικό πάρτι εάν η Ρωσία εξαπολύσει πυρηνική επίθεση

«Είναι το αντίθετο της απόγνωσης»

Οι Ουκρανοί πολίτες, φοβούμενοι ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να εξαπολύσει πυρηνικά όπλα, οργάνωσαν άλλο ένα «big bang» - ένα ξέφρενο σεξουαλικό όργιο σε περίπτωση που αυτή η απειλή γίνει πραγματικότητα.

Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί για το «Orgy on Shchekavystsa: Official», που δημιουργήθηκε σε μια ομάδα Telegram σε περίπτωση που ο Πούτιν εξαπολύσει πυρηνική έκρηξη, ανέφερε το Vice News.

Οι επίδοξοι συμμετέχοντες στη «μαζική σαρκική κινητοποίηση», σε έναν λόφο έξω από την πρωτεύουσα, Κίεβο, έχουν λάβει οδηγίες να ζωγραφίσουν στα χέρια τους με… ρίγες για να καθορίσουν ποιες δραστηριότητες τους ενδιαφέρουν, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Όσοι θέλουν πρωκτικό σεξ πρέπει να ζωγραφίσουν τρεις ρίγες, ενώ όσοι προτιμούν το στοματικό τέσσερις.

«Είναι το αντίθετο της απόγνωσης. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν κάτι καλό. Αυτή είναι η μεγάλη αισιοδοξία των Ουκρανών», φέρεται να είπε μια γυναίκα στο Radio Free Europe για το όργιο.

«Είναι μια προσπάθεια να δείξουμε ότι όσο περισσότερο προσπαθούν να μας τρομάξουν, τόσο περισσότερο θα το μεταμορφώνουμε σε κάτι άλλο», πρόσθεσε ένας άνδρας.

Το «κανάλι του οργίου» στο Telegram έχει επίσης δημοσιεύσει σατιρικές ενημερώσεις για τον συνεχιζόμενο πόλεμο, περιγράφοντας τις ουκρανικές αντεπιθέσεις στη Χερσώνα ως… «σαδομαζοχιστικό πάρτι για τους Ρώσους».

Μια σειρήνα συναγερμού την περασμένη εβδομάδα έκανε ένα πρόθυμο μέλος της ομάδας των οργίων να αναρτήσει μια ερώτηση: «Ήρθε η ώρα;» Εκατοντάδες απάντησαν με emoji με χαμογελαστά πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι  παρόμοιες ομάδες έχουν ήδη εμφανιστεί στο Telegram, συμπεριλαμβανομένης μιας που ανακοίνωσε όργιο στην οδό Derybasivska στην Οδησσό – ενώ ελπίζεται ότι θα ακολουθήσουν πολλές άλλες, ανέφερε το Vice.