Bίντεο-σοκ με κλεμμένη Maserati που εκτοξεύεται στον αέρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες

Bίντεο-σοκ με κλεμμένη Maserati που εκτοξεύεται στον αέρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες

Νεκρός ένας ανήλικος και δύο τραυματίες συνομήλικοί του

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στη Φλόριντα, όταν τρεις έφηβοι έκλεψαν Maserati, πάτησαν τέρμα το γκάζι κια η κατάληξη ήταν τραγική. Ο ένας σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, καθώς το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε, τινάχτηκε στον αέρα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η λυπητερή ιστορία έχει ως εξής: Τρεις έφηβοι περπατούν σε δρόμο της Φλόριντα. Λίγο αργότερα φαίνεται να εντοπίζουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ελέγχουν το περιβάλλον. Ο ένας από τους εφήβους πάει στην πόρτα του αυτοκινήτου και οι άλλοι δύο παρακολουθούν εάν τους βλέπει κάποιος, τονίστηκε στην εκπομπή Live News του Mega.

Οι 3 νεαροί κλέβουν το αυτοκίνητο και απομακρύνονται. Τους αντιλαμβάνονται όμως οι αρχές και έτσι μετά από λίγο 15χρονος Κέντρικ Λανγκ που βρισκόταν στην θέση του οδηγού αναπτύσσει ταχύτητα.

Το περιπολικό ελαττώνει ταχύτητα αποφεύγοντας τη συνέχεια της καταδίωξης. Ο οδηγός όμως δεν αφήνει το πόδι του από το γκάζι και η ταχύτητα του οχήματος φτάνει τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Χάνει τον έλεγχο, εκτοξεύεται στον αέρα και το αυτοκίνητο πέφτει και πάλι στο έδαφος τυλιγμένο στις φλόγες.

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες

Την καταδίωξη αλλά και τη στιγμή της σύγκρουσης κατέγραψε τυχαία το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Η αστυνομία είχε απαντήσει σε μια άλλη ληστεία στην περιοχή και ανέπτυξε το ελικόπτερο προτού αντιληφθεί τους τρεις έφηβους να ενεργούν ύποπτα στην ήσυχη γειτονιά, είπε ο σερίφης.

Κανένας από τους εφήβους δεν είχε δίπλωμα και από την σφοδρή σύγκρουση ένα αγόρι έχασε τη ζωή του και τα άλλα δύο νοσηλεύονται.