Πώς να βάψεις έναν τοίχο μέσα σε 35 δευτερόλεπτα – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Πώς να βάψεις έναν τοίχο μέσα σε 35 δευτερόλεπτα – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Ένας TikToker ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο βάφει έναν τοίχο μέσα σε 35 δευτερόλεπτα και έγινε viral. Ο χρήστης @work.in.progress_tv άφησε έκπληκτους τους ακόλουθούς του με την ταχύτητα και τις ικανότητές του.

Στο βίντεο ο τεχνίτης δείχνει στον κόσμο τον τρόπο, με τον οποίο κατάφερε να βάψει έναν ολόκληρο τοίχο σε χρόνο dt. Το βάψιμο ενός δωματίου είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει κάποιες ώρες, όμως αν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο, τότε όλοι θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του @work.in.progress_tv.

Τι κάνει; Ξεκινάει με μια ταλαντευόμενη γραμμή στο κέντρο πριν ξαναεπιστρέψει με μια σειρά γρήγορων κινήσεων για να ολοκληρώσει την εργασία του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άκρες του τοίχου και τα μέρη γύρω από την πρίζα είχαν ήδη βαφτεί, παρόλα αυτά, η ταχύτητα με την οποία κάλυψε την κύρια περιοχή είναι εντυπωσιακή.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου που έμειναν εντυπωσιασμένοι. «Μου πήρε τρεις μέρες για να βάψω την κρεβατοκάμαρά μου και τώρα βλέπω αυτό», σχολίασε κάποιος.