Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε βαλίτσες σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε βαλίτσες σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν

Αναζητείται η ηλικίας περίπου 20 ετών ένοικος, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Νέας Υόρκης, όταν βρέθηκαν βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης έλαβε μία κλήση για μία ένοικο που αγνοείται και για δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα της. Οι αστυνομικοί ανεβαίνοντας στον 6ο όροφο του 10όροφου κτιρίου, βρήκαν αμέσως αίμα και εντόπισαν τα ανθρώπινα μέλη μέσα στις βαλίτσες, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα απολύτως ίχνος της ενοίκου, η οποία πιστεύεται ότι είναι περίπου 20 ετών.

Ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές και αναζητείται από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης για ανάκριση. Μια γυναίκα που μένει σε διπλανό διαμέρισμα είπε, ότι ο διαχειριστής του κτιρίου ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τα ανθρώπινα μέλη και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία. Άλλοι κάτοικοι του κτιρίου αναφέρουν, ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συχνά καυγάδες.

Το κτίριο, στο οποίο υπάρχουν 100 διαμερίσματα, κατασκευάστηκε το 2020 και στεγάζει αρκετούς ανθρώπους που ήταν πρώην άστεγοι. Ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης ερευνά τα ευρήματα και θα γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.