Ντόναλντ Τραμπ: Το FBI βρήκε ύποπτο έγγραφο για τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν

Ντόναλντ Τραμπ: Το FBI βρήκε ύποπτο έγγραφο για τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν

O Τραμπ συνέχισε να κουτσομπολεύει τον Γάλλο πρόεδρο, ακόμα και όταν έχασε το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ καυχιόταν σε πάρα πολύ κόσμο -μερικές φορές ακόμα και άγνωστο- ότι ξέρει τα «άπλυτα» που αφορούν την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ η έφοδος του FBI στην οικία του πρώην Αμερικανού προέδρου βρήκε ύποπτο έγγραφο.

Συγκεκριμένα, στο περιοδικό Rolling Stone μίλησαν σχετικά δύο πηγές και ανέφεραν ότι ο Τραμπ συνέχισε να κουτσομπολεύει τον Μακρόν, ακόμα και όταν έχασε το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς αν έλεγε βλακείες», ανέφεραν χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται πως όχι μόνο έχει ακούσει, αλλά και ότι έχει δει πράγματα που αφορούν την ερωτική ζωή του Μακρόν.

Μάλιστα, η πρόσφατη έφοδος του FBI στο σπίτι του Τραμπ αποκάλυψε τον φάκελο με το όνομα «info re: President of France», όπου μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί το περιεχόμενο του, όμως κύκλοι των Δημοκρατικών αναφέρουν πως μπορεί να έχει στοιχεία για εκβιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 23/8 η αμερικανική κυβέρνηση κατάσχεσε περισσότερα από 300 διαβαθμισμένα έγγραφα από την έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένων και εγγράφων από τη CIA, την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, αλλά και το FBI.

Στη διάρκεια της έρευνας, το FBI κατάσχεσε έντεκα σειρές απόρρητων εγγράφων από την έπαυλη στο Μαρ-α-Λάγκο, μερικά από τα οποία είχαν την ύψιστη διαβάθμιση απορρήτου, που χαρακτηρίζει τις πληροφορίες γύρω από την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.