Πικάντικες αποκαλύψεις στη δίκη του Ράιαν Γκιγκς για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Πικάντικες αποκαλύψεις στη δίκη του Ράιαν Γκιγκς για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Ο δικηγόρος του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιοποίησε «καυτά» μηνύματα του θύματος στον πρώην ποδοσφαιριστή

Πικάντικες και άκρως καυτές ήταν οι αποκαλύψεις την τρίτη ημέρα της δίκης του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται για βίαιη επίθεση στην πρώην σύντροφό του αλλά και στην αδελφή της.

Η Κέιτ Γκρέβιλ υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου, ότι ένιωθε σκλάβα του Γκιγκς και κατήγγειλε, ότι την είχε απομονώσει από αρκετούς ανθρώπους και ήθελε να ελέγχει πλήρως τη ζωή της. Τόνισε ακόμη, ότι ο Ράιν Γκιγκς ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης τους, αλλά όλα άλλαξαν λίγο πριν την πανδημία, όταν και μετακόμισαν σε νέο σπίτι. «Δεν υπήρχε συνέχεια βίαια. Κάποιες φορές όμως ήταν βίαιος και χειριστικός. Όταν ο Ράιαν έλεγε "κάνε κάτι", θα το έκανα. Υπήρχε αντίσταση μερικές φορές, αλλά με έκανε να νιώσω, ότι έπρεπε να κάνω, αυτό που είπε, διαφορετικά υπήρχαν συνέπειες» είπε η 36χρονη.

Στην συνέχεια της δίκης το λόγο πήρε ο δικηγόρος του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος ανέτρεψε την εικόνα που είχε σχηματιστεί στο δικαστήριο μετά από την κατάθεση της Κέιτ. Ο δικηγόρος του Ουαλού θέλησε να αποδείξει, ότι οι μελανιές στο χέρι της πρώην συντρόφου του πελάτη του δεν ήταν από χτυπήματα, αλλά προήλθαν στη διάρκεια άγριου σεξ. Ο Κρις Ντόου, ο δικηγόρος του Γκιγκς, έδωσε λεπτομέρειες για την ιδιωτική ζωή του ζευγαριού. Είπε, πως ο Γκιγκς μετά από απαίτηση της Γκρέβιλ αγόρασε κάποιο ερωτικό βοήθημα και το αγόρασε από το κατάστημα Agent Provocateur.

Ο «καυτός» διάλογος

Γκρέβιλ: Τι είναι αυτό;

Γκιγκς: Μου ζήτησες να είμαι λίγο πιο σκληρός.

Γκρέβιλ: Με ιντριγκάρει. Πότε το χρησιμοποιούμε αυτό;

Το δικαστήριο ακούει, ότι ο Γκιγκς της έστειλε μια φωτογραφία με χειροπέδες και εκείνη θα συνεχίσει τον διάλογο:

Γκρέβιλ: Καταπληκτικό

Γκιγκς: Ακόμα δεν έχω ιδέα σε τι χρησιμεύει αυτό το άλλο πράγμα.

Ο Γκιγκς εξηγεί την χρήση του αντικειμένου, που έχει μέσα στο κουτί και εκείνη απαντά:

Γκρέβιλ: Θεέ μου, αυτό είναι υπέροχο.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος διάβασε και άλλα μηνύματα, στα οποία υπάρχει αναφορά και στους μώλωπες.

Γκρέβιλ (προς τον Γκιγκς): Σε θέλω τόσο πολύ σκληρό.

Γκιγκς: Εσύ; Φοβάμαι μην σε πληγώσω.

Γκρέβιλ: Θέλω να πονέσει λίγο, όχι με περίεργο τρόπο. Θέλω απλώς να με σοκάρεις και να με εκπλήξεις.

Γκιγκς: Είναι μια λεπτή γραμμή.

Γκρέβιλ: Λοιπόν, θα πρέπει απλώς να διασκεδάσουμε βρίσκοντας αυτή τη γραμμή.

Στις καταθέσεις της προς την αστυνομία η Γκρέβιλ είχε πει, ότι οι μώλωπες ήταν από χτυπήματα του Γκιγκς. Ο δικηγόρος του Ουαλού διάβασε ένα ακόμη μήνυμα, που είχε στείλει εκείνη και παραδέχονταν: «Υ.Γ. και η μελανιά του σεξ μου βγαίνει ωραία!!». Εκείνη δάκρυσε όσο διαβάζονταν τα μηνύματα και είπε, ότι δεν ήθελε να γράψει αυτά που είχαν συμβεί μεταξύ τους.

«Τα μηνύματα είναι πραγματικά απίστευτα στοργικά, έτσι δεν είναι;» είπε ο δικηγόρος απευθυνόμενος στην Γκρέβιλ και εκείνη απάντησε: «Ποτέ δεν έγραψα τίποτα από αυτά που συνέβαιναν πραγματικά σε ένα μήνυμα, γιατί ήθελα να ξεχάσω ό, τι συνέβη και δεν ήθελα να παραδεχτώ στον εαυτό μου, ότι είχα σχέση με κάποιον που θα μου το έκανε αυτό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...