Η περίεργη παράδοση της οικογένειας του γαμπρού έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη νύφη

Η περίεργη παράδοση της οικογένειας του γαμπρού έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη νύφη

Διαβάστε τι της ζητάνε να κάνουν

Σε δυσμενή θέση έχει φέρει μια μέλλουσα νύφη ο σύντροφός της, καθώς λίγο πριν παντρευτούν, την πιέζει να ακολουθήσουν μια περίεργη παράδοση της οικογένειάς του.

Ποια είναι αυτή; Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Reddit, ο αρραβωνιαστικός της θέλει να της κόψει το νυφικό φόρεμα με ένα ειδικό μαχαίρι, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται και πολύ άνετα με κάτι τέτοιο.

«Η οικογένεια του αρραβωνιαστικού μου έχει μια παράδοση κατά την οποία, την πρώτη νύχτα του γάμου κόβει με μαχαίρι το φόρεμα της νύφης. Έχουν ένα ειδικό μαχαίρι που χρησιμοποιούν για να το κάνουν», ανέφερε αρχικά η γυναίκα.

«Είπα στον αρραβωνιαστικό μου ότι δεν θέλω να το κάνω αυτό, αλλά εκείνος επέμενε λέγοντας ότι είναι μοναδική παράδοση που δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Υπάρχουν κι άλλες παραδόσεις που συμφώνησε να καταργήσει, αλλά είπε ότι αυτή είναι ακίνδυνη και πως είναι σημαντικό γι αυτόν κρατάει κάποιες από αυτές», συνέχισε να λέει.

«Αυτός και η οικογένειά του είναι στεναχωρημένοι μαζί μου, καθώς αισθάνονται ότι διαγράφω τόσες πολλές από τις σημαντικές παραδόσεις τους και αφού ο αρραβωνιαστικός μου θέλει πραγματικά να κρατήσει αυτήν, θεωρούν ότι πρέπει να συμβιβαστώ», συμπλήρωσε.

Διαβάζοντας την ιστορία της, οι χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος της γυναίκας:

«Είναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει σήμερα», έγραψε κάποιος. «Θέλει να καταστρέψει ένα ακριβό φόρεμα και όλη του η οικογένεια πιέζει. Αγόρασε ένα φόρεμα από ένα φτηνό κατάστημα να το καταστρέψει», πρόσθεσε.

Ένας άλλος είπε: «Η παράδοση της οικογένειάς του φαίνεται να έχει τις ρίζες της στον μισογυνισμό. Είστε σίγουρη ότι θέλετε να μπείτε σε μια οικογένεια με τέτοιες αντιλήψεις;».