Αποκάλυψε στο TikTok πώς πήρε αύξηση και το μετάνιωσε

Αποκάλυψε στο TikTok πώς πήρε αύξηση και το μετάνιωσε

Η χαρά μετατράπηκε σε κλάματα

Μια TikToker από το Ντένβερ των ΗΠΑ καταγγέλλει ότι απολύθηκε από την δουλειά της λίγο αφού έλαβε μια μεγάλη αύξηση, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο, με το οποίο εξηγούσε με ποιον τρόπο ανέβηκε ο μισθός της.

Η Λέξι Λάρσον η οποία εργάζεται στον κλάδο της τεχνολογίας αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok, εξηγώντας πώς ο μισθός της από τα 70.000 δολάρια ανέβηκε στα 90.000 δολάρια.

@itslexilarson How much my paychecks increased when I went from $70k to $90k per year #paycheckbreakdown #salarytransparency #paytransparency ♬ all i need - 🎧

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στην εταιρεία της, καθώς δεν ήθελε η Λέξι να γνωστοποιήσει τον μισθό της, παρότι δεν έκανε κάτι παράνομο. «Πριν από μερικές μέρες άρχισα να μοιράζομαι πώς βρήκα δουλειά στον κλάδο της τεχνολογίας. Λοιπόν, δεν εργάζομαι πια σε αυτή την εταιρεία διότι με απέλυσαν», ανέφερε.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η εταιρεία της ανακάλυψε τα βίντεο της στο TikTok και της ζήτησε να κάνουν μια συνάντηση για να συζητήσουν. Μετά τη συνάντηση η Λέξι αποφάσισε να αφαιρέσει τα βίντεο επειδή δεν ήθελε να εξοργίσει τον εργοδότη της.

Παρά το γεγονός ότι η Λέξι διέγραψε τα βίντεο, την κάλεσαν ξανά μετά από δύο μέρες και της είπαν ότι ο λογαριασμός της στο TikTok τους δημιουργούσε προβλήματα επειδή υπήρχαν δημοσιεύσεις για την εταιρεία. Η Λέξι ρώτησε αν είχε παραβιάσει κάποιους κανόνες και η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Ωστόσο, της ξεκαθάρισαν ότι η εταιρεία δεν μπορούσε να πάρει το ρίσκο.

Η Λέξι επέστρεψε απαρηγόρητη στο σπίτι της και έκλαιγε για μέρες. Ευτυχώς, ο προηγούμενος εργοδότης της ήταν πολύ κατανοητός και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα TikToks της. Την προσέλαβαν πίσω αφού τηλεφώνησε στον παλιό της διευθυντή «κλαίγοντας».

Τόνισε ότι η απόλυση είναι ο λόγος που δεν έχει πλέον κάνει πολλές αναρτήσεις στο TikTok και ότι απλώς «προσπαθεί να επεξεργαστεί» τα συναισθήματά της.