Μεξικό: Τρομακτικό βίντεο με τίγρη να δαγκώνει φύλακα πάρκου ο οποίος πέθανε από ανακοπή

Μεξικό: Τρομακτικό βίντεο με τίγρη να δαγκώνει φύλακα πάρκου ο οποίος πέθανε από ανακοπή

Ο 23χρονος ήθελε να χαϊδέψει το όμορφο ζώο, μη λαμβάνοντας υπόψιν του τα άγρια ένστικτά του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος φύλακας ζωολογικού κήπου στο Μεξικό, ο οποίος προσπάθησε να χαϊδέψει μια τίγρη ανάμεσα από τα κάγκελα του κλουβιού της και είδε το άγριο ζώο να του αρπάζει με μανία το χέρι.

Η τίγρης δάγκωσε με μανία το χέρι του άτυχου φύλακα, ο οποίος λίγο αργότερα κατέληξε πιθανότατα από καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τους γιατρούς. Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που ο φύλακας καλεί την τίγρη, που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα, να πάει κοντά του για να την χαϊδέψει. Ξαφνικά και ενώ την χάιδευε στην πλάτη, η τίγρης του άρπαξε με τα δόντια της το χέρι, τραβώντας τον με δύναμη, με εκείνον να ουρλιάζει από τον πόνο.

Αμέσως μετά την διακομιδή του φύλακα με ασθενοφόρο, στο σημείο της επίθεσης υπήρχε μια τεράστια λίμνη αίματος. Στο νοσοκομείο, ο φύλακας αρνήθηκε στους γιατρούς να του ακρωτηριάσουν το χέρι. Ωστόσο, ο 23χρονος ήταν διαβητικός και αυτό κατά πάσα πιθανότητα επιδείνωσε την υγεία του, με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και λίγο αργότερα να καταλήξει.