Delivery από «αέρος»: H Walmart θα κάνει διανομές με drones έως το τέλος του 2022

Delivery από «αέρος»: H Walmart θα κάνει διανομές με drones έως το τέλος του 2022

Δείτε πόσο βάρος θα πρέπει να έχουν τα προϊόντα

Η Walmart ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει το δίκτυο παράδοσης με drone σε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του έτους.

Η εν λόγω εξέλιξη αναμένεται να επιτρέψει στην εταιρεία να παραδίδει πάνω από ένα εκατομμύριο πακέτα με drone το χρόνο. Η δυνατότητα αυτή θα υπάρξει αρχικά σε έξι πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Αριζόνα, του Αρκάνσας, της Φλόριντα, του Τέξας, της Γιούτα και της Βιρτζίνια.

Από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. καθημερινά, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες είδη για παράδοση, από φάρμακα και πάνες μέχρι σνακ και προϊόντα για πάρτι.

Η Walmart αρχικά είχε εκτιμήσει ότι οι παραδόσεις με drone θα χρησιμοποιούνταν κυρίως για έκτακτες ανάγκες, αλλά οι πελάτες που δοκίμασαν την υπηρεσία στράφηκαν πολλές φορές και σε άλλα είδη.

Κάθε ταξίδι θα διαρκεί μέχρι 30 λεπτά και μπορεί να μεταφέρει έως και 4,5 κιλά με εφάπαξ χρέωση 3,99 δολάρια. Ο καταναλωτής απλώς κάνει την παραγγελία του και λίγη ώρα μετά αυτά που ζήτησε προσγειώνονται στην αυλή του.