OhTrapstar: Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος Αμερικανός ράπερ

OhTrapstar: Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος Αμερικανός ράπερ

Το τραγικό γεγονός συνέβη στο Μαϊάμι και επιπλέον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους

Σοκ προκάλεσε η είδηση από τις ΗΠΑ πως είναι νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Ernesto Enrique Carralero, γνωστός με το όνομα OhTrapstar. Ο 23χρονος από την Φλόριντα ήταν μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης (26/5), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή. Στη συνέχεια αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα και διερευνώνται, μετέδωσε η ΕΡΤ.

«Αυτό που με ξύπνησε είναι ο τοίχος που έπεσε πάνω μου ενώ κοιμόμουν. Μόλις ξύπνησα μετά είδα τη φωτιά», είπε στο NBC Miami ο Jackner Surlin, ο οποίος μένει στο σπίτι.
Η αστυνομία ταυτοποίησε τα τρία θύματα ως τον Bayle Pricilla Bucceri, 23 ετών, τον Candido Miguel Barroso-Nodarse, 22 ετών και τον Ernesto Enrique Carralero, 23 ετών, σύμφωνα με το People.

Ο Carralero ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 followers στο Instagram. Ο ράπερ ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του «Choppa» το 2017, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.