Ρωσία: Η κόρη του Πούτιν είναι ερωτευμένη με τον… Ζελένσκι

Ρωσία: Η κόρη του Πούτιν είναι ερωτευμένη με τον… Ζελένσκι

Ο σύντροφος της με τον οποίο έχει ένα παιδί 2 ετών είναι Ουκρανός επαγγελματίας χορευτής του μπαλέτου

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, αποκαλύπτεται ότι η μία από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν, η Κατερίνα Τιχόνοβα, συζεί με έναν άνδρα που φέρει το επώνυμο Ζελένσκι, το ίδιο δηλαδή με τον πρόεδρο της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel, ο σύντροφός της με τον οποίο έχει μία κόρη 2 ετών, λέγεται Ιγκόρ Ζελένσκι, είναι 52 ετών και θεωρείται κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και σκηνοθέτης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας.

Προηγουμένως, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, τον 40χρονο Κίριλ Σαμάλοφ. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2017, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον σταρ του μπαλέτου, ο οποίος ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος και έχει δύο κόρες και έναν γιο με τη χορογράφο Γιάνα Σερεμπριάκοβα.

Οι κυρώσεις σε βάρος της 35χρονης Κατερίνα Τιχόνοβα, που επιβλήθηκαν εξαιτίας της απόφασης του πατέρα της να εισβάλουν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία, εμποδίζουν πλέον τις τακτικές της πτήσεις από τη Μόσχα στο Μόναχο, όπου ζει ο σύντροφός της. Η δημοσιογραφική έρευνα βρήκε έγγραφα, που αποδεικνύουν πτήσεις, στις οποίες συμμετείχαν -όπως αναφέρει- «η Τιχόνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, φύλακες ασφαλείας». Αποκάλυψε, ότι σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργαζόταν ο Zελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».

Το 2013 είχε γραφτεί, ότι ο Ιγκόρ Ζελένσκι μηνύθηκε από το Βασιλικό Μπαλέτο της Βρετανίας, αφού ο ίδιος και ο μαθητευόμενος του Σεργκέι Πολούνιν αποχώρησαν από μια παραγωγή. Ο Πολούνιν είναι ένας διάσημος, ουκρανικής καταγωγής χορευτής μπαλέτου, ο οποίος έγινε ο νεότερος άνδρας-επικεφαλής του Βασιλικού Μπαλέτου σε ηλικία μόλις 20 ετών. Είναι επίσης γνωστός, επειδή έχει ένα τατουάζ, που απεικονίζει το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν στο στήθος του.