Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Φρεντ Γουόρντ

 Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Φρεντ Γουόρντ

Σε ηλικία 79 ετών

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Φρεντ Γουόρντ έχει σκορπίσει θλίψη στον χώρο του παγκόσμιου θεάματος,. Ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του.

Όπως σημείωσε το «Variety», το οποίο αναπαρήγαγε την δήλωση, δεν αναφέρονται οι συνθήκες ή τα αίτια θανάτου, ενώ τόνισε ότι επιθυμία του Αμερικανού ηθοποιού είναι να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Ο Φρεντ Γουόρντ έγινε γνωστός από την συμμετοχή στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Shortcuts», όμως από το κοινό αγαπήθηκε ως ένας από τους «κακούς» της έβδομης τέχνης.

Ο ίδιος γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και μετά από πολλές προσπάθειες, ήρθε η αναγνώριση σε τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974, ενώ αγαπήθηκε στους ρόλους στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...