Ρωσία: Νέος μυστηριώδης θάνατος 43χρονου ολιγάρχη

Ρωσία: Νέος μυστηριώδης θάνατος 43χρονου ολιγάρχη

Ο Αλεξάντερ Σουμπότιν βρέθηκε νεκρός αφού αναζήτησε θεραπεία για τους πονοκεφάλους από ένα ζευγάρι αμφιλεγόμενων σαμάνων

Ένας ακόμη θάνατος Ρώσου ολιγάρχη έρχεται να προστεθεί στη λίστα όσων έχασαν τη ζωή τους με μυστηριώδη τρόπο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αυτή τη φορά νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και πρώην ανώτατο στέλεχος της Ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, Αλεξάντερ Σουμπότιν. Όπως αναφέρει η Daily Mail, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Σουμπότιν υπέφερε από πονοκεφάλους και απευθύνθηκε σε ένα ζευγάρι σαμάνων για θεραπεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλεξέι Πιντιούριν και η Κριστίνα Τέικριμο του χορήγησαν υποδόρια μια ψυχοτρόπα τοξική ουσία. Λίγο αργότερα ο 43χρονος μεγιστάνας υπέστη καρδιακή προσβολή και του χορηγήθηκε βαλερεάνα. Το επόμενο πρωί ο Σουμπότιν βρέθηκε νεκρός.

Το ζευγάρι σαμάνων φέρεται να περιποιείται πελάτες, καλώντας πνεύματα, θυσιάζοντας ζώα και λούζοντάς τους με αίμα κόκορα. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κατηγορηθεί, ότι κακοποίησαν έναν makeup artist και έναν blogger κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Μεξικό πέρυσι.