Σοκ στην Ιταλία: Δολοφονημένη και τεμαχισμένη βρέθηκε η πορνοστάρ Charlotte Angie

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφονημένη και τεμαχισμένη βρέθηκε η πορνοστάρ Charlotte Angie

Η άτυχη 26χρονη της οποίας τα μέλη είχαν πεταχτεί σε χαράδρα αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ της

Με τον χειρότερο τρόπο κατέληξε η υπόθεση εξαφάνισης της 26χρονης Ιταλο-Ολλανδής, Carol Maltesi, μιας νεαρής πορνοστάρ, γνωστή και ως Charlotte Angie στην Ιταλία.

Η σορός της βρέθηκε τεμαχισμένη σε τουλάχιστον δεκαπέντε κομμάτια και πεταμένη σε σακούλες απορριμάτων σε γκρεμό της Βαλκαμόνικα στην επαρχία της Μπρέσια, όταν ένας ηλικιωμένος της περιοχής καθάριζε τη χαράδρα από τα απορρίμματα. Η πρώτη αναγνώριση του θύματος από τον ιατροδικαστή έγινε με βάση το λεπτοκαμωμένο κορμί της πορνοστάρ και τον εντοπισμό τουλάχιστον επτά εκ των έντεκα τατουάζ της.

Το αποτρόπαιο έγκλημα ομολόγησε ένας 44χρονος γείτονας του θύματος, κάτοικος του Μιλάνου, όπου κατοικούσε και το θύμα, ο οποίος αρχικά έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία και που εν τέλει δεν έπεισαν τους ανακριτές. Στη συνέχεια ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία της Maltesi, η οποία φαίνεται να έγινε τον Ιανουάριο του 2022.

Ο δολοφόνος, στη συνέχεια του αποτρόπαιου εγκλήματος, τοποθέτησε τη τεμαχισμένη σορό της άτυχης γυναίκας στον καταψύκτη της στο Μιλάνο και στη συνέχεια το πέταξε στη σχετικά κοντινή επαρχία της Μπρέσια, μάλλον πολύ πρόσφατα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αυτοκίνητο της Carol Maltesi πέρασε από την περιοχή της εύρεσης του πτώματός της στις 20 Μαρτίου, οδηγούμενο από άνδρα.

Οι κατηγορίες για τον άνδρα είναι ανθρωποκτονίας, καταστροφής και απόκρυψη πτώματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...