Απίστευτες δηλώσεις Σοϊλού: «Για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία φταίει ο Τζορτζ Σόρος»

Απίστευτες δηλώσεις Σοϊλού: «Για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία φταίει ο Τζορτζ Σόρος»

«Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού, είναι δολοφόνος» είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών

Σε αξιοπερίεργες δηλώσεις προέβη ο υπουργός Εσωτερικών Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε για τα νεκρά παιδιά ευθύνεται ο Τζορτζ Σόρος.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (15/3) ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης ο υπουργός του Ερντογάν ο οποίος είναι και αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, προσπαθώντας να ισορροπήσει το κλίμα υπέρ της Ρωσίας χαρακτήρισε τον Τζορτζ Σόρος «δολοφόνο».

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός επεσήμανε ότι «το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί» και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος.

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος» τόνισε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού. Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι» δήλωσε.