Αυτό είναι το μπουφάν της Αποκάλυψης – Για την περίπτωση που έρθει η καταστροφή του κόσμου

Αυτό είναι το μπουφάν της Αποκάλυψης – Για την περίπτωση που έρθει η καταστροφή του κόσμου

Βρετανική εταιρεία πουλά το ένδυμα που...αντέχει σε όλα

H βρετανική εταιρεία Vollebak λάνσαρε το πανάκριβο "Apocalypse Jacket", σχεδιασμένο - σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος - για να προστατεύει όποιον το φορά, σε περίπτωση που καταστραφεί ο κόσμος.

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως το μπουφάν αξίας 1.145 ευρώ, αντέχει ακόμα και απέναντι σε μαύρη λάβα, μέτωπα πυρκαγιάς και χημική διάβρωση, χάρη σε ένα υλικό που αποδίδουν στον Δρ. Καρλ Μάρβελ, για το πρόγραμμα Apollo της NASA.

«Το Ρολόι της Αποκάλυψης είναι ένα σύμβολο της παγκόσμιας καταστροφής. Τα τελευταία 50 χρόνια οι επιστήμονες το χρησιμοποιούν για να δείχνουν πόσο κοντά στα «μεσάνυχτα» βρισκόμαστε. Το 2021 ήμασταν μόλις έντεκα δευτερόλεπτα μακριά. Οι απειλές κατά της ανθρωπότητας διευρύνονται και περιλαμβάνουν πια την βιο-τρομοκρατία και την οικολογική κατάρρευση - όπως φυσικά και την αποκάλυψη ζόμπι», γράφουν μεταξύ αστείου και σοβαρού οι κατασκευαστές στην επίσημη σελίδα τους.

Στο εσωτερικό του, υπάρχουν 23 τσέπες για να τις γεμίσει κανείς με προμήθειες που θα του φανούν απαραίτητες σε έναν κατεστραμμένο κόσμο.

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται, κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη, έως XXL.