Επιστρέφει στη δράση ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έναν χρόνο μετά το ατύχημα με τα βεγγαλικά

Επιστρέφει στη δράση ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έναν χρόνο μετά το ατύχημα με τα βεγγαλικά

Η Γαλατασαράι τον δήλωσε πάλι στο πρωτάθλημα

Στη λίστα με τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τουρκική Superlig δήλωσε η Γαλατασαράι τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος επιστρέφει στη δράση έπειτα από ένα χρόνο, δείχνοντας πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη.

Ο διεθνής Νορβηγός μπακ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είχε την Πρωτοχρονιά του 2021 ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με πυροτεχνήματα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει πολύ σοβαρά με απώλεια όρασης και να υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις, ώστε να μπορέσει να επανέλθει η ζωή του όπως ήταν πριν από το ατύχημα.

Η πολύ καλή παρουσία που είχε στις προπονήσεις της «Γαλατά» τις τελευταίες εβδομάδες του έδωσαν ξανά την ευκαιρία να πάρει θέση στο ρόστερ της τουρκική ομάδας, μετά την αποχώρηση του Εμπαγέ Ντιανέ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, επισημαίνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Είχαμε 15 ξένους μαζί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (σ.σ η κάθε ομάδα στην Superlig έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 14 ξένους στο πρωτάθλημα). Στον προπονητή μας, άρεσε η παρουσία του Ομάρ στις προπονήσεις και έτσι θα τον προσθέσουμε στη λίστα», ανέφερε ο πρόεδρος της «Γαλατά», Μπουράκ Ελμάς, ενεργοποιώντας της άδειας συμμετοχής του Ελαμπντελαουί στο πρωτάθλημα Τουρκίας