Κάνει το πιο αηδιαστικό επάγγελμα στον κόσμο και βγάζει πάνω από 1.200 ευρώ τη μέρα

Κάνει το πιο αηδιαστικό επάγγελμα στον κόσμο και βγάζει πάνω από 1.200 ευρώ τη μέρα

«Τώρα όλοι ξέρουμε πώς φτιάχνονται οι θρύλοι»

Ένας εργάτης που αναγκάζεται να βουτήξει σε δεξαμενές ανθρώπινων λυμάτων για να κάνει αποφράξεις βγάζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.254 ευρώ την ημέρα.

Ο Αυστραλός εργάτης λυμάτων επιβεβαίωσε το ποσό για όσους είναι «πρόθυμοι» να βουτήξουν σε μια δεξαμενή εγκατάστασης λυμάτων γεμάτη με καφέ απόβλητα.

Ένα βίντεο του εργάτη ντυμένο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με προστατευτικό καταδυτικό εξοπλισμό αναρτήθηκε στα social media και τον δείχνει να πέφτει σε μια δεξαμενή γεμάτη λύματα.

Ο προστατευτικός εξοπλισμός ήταν απαραίτητος καθώς ο άνδρας βούτηξε στα βαθιά για να ελέγξει μια εγκατάσταση εξαερισμού.

Για να μην πέσει ο άνδρας, ήταν συνδεδεμένο πάνω του ένα σχοινί, με ένα GPS μέσα στο κράνος ώστε να εντοπίσει το σημείο της απόφραξης.

«Υπάρχει πολύς αέρας στο νερό, οπότε αν έπεφτες μέσα, θα βυθιζόσουν κατευθείαν στον πάτο». Ο άνδρας πρόσθεσε ότι τα πάντα είναι σκοτεινά στη δεξαμενή και ένας εργαζόμενος πρέπει να ελέγξει για το μπλοκάρισμα ψάχνοντας με τα χέρια του.

Απαιτείται μια εκτεταμένη ρουτίνα καθαρισμού μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, με τον εργάτη να μοιράζεται τις λεπτομέρειες της αυστηρής διαδικασίας καθαρισμού. «Είναι πλήρως συμπιεσμένα και κολλημένα όταν βγαίνουν από τη δεξαμενή».

Οι σχολιαστές στα social media υποστήριξαν τη δουλειά του με θέρμη: «Αδερφέ, αν μπορούσα να επιλέξω πού πηγαίνουν οι φόροι μου, ευχαρίστως θα έδινα χρήματα για αυτόν τον σκοπό».

Ένας άλλος έγραψε: «Τώρα όλοι ξέρουμε πώς φτιάχνονται οι θρύλοι, φανταστείτε να είχε διαρροή στο κοστούμι του».

Ο συνάδελφός του μοιράστηκε το βίντεο του εργάτη στο εργοστάσιο λυμάτων ελπίζοντας να εκπαιδεύσει άλλους πολίτες σχετικά με το τι συμβαίνει με τα περιττώματά τους όταν πάνε στην τουαλέτα.