Νεκρός ηθοποιός του Walking Dead με τραύμα από όπλο στο κεφάλι

Νεκρός ηθοποιός του Walking Dead με τραύμα από όπλο στο κεφάλι

Οι δικοί του δεν είχαν νέα από τον ηθοποιό από τις 23 Ιανουαρίου

Θλίψη στις ΗΠΑ στην είδηση ότι ο 31χρονος ηθοποιός Moses J. Moseley, ο οποίος υποδύθηκε ένα ζόμπι στην επιτυχημένη σειρά The Walking Dead, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό την Τετάρτη, κάτι που οι αρχές ερευνούν ως πιθανή αυτοκτονία.

Ο Moseley, βρέθηκε στην περιοχή Hudson Bridge του Stockbridge, μια πόλη στα περίχωρα της Ατλάντα, είπε η οικογένειά του στο TMZ, προσθέτοντας ότι ο θάνατός του προήλθε από τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο αμερικανικό ΜΜΕ, ότι ερευνούν τον θάνατό του ως πιθανή αυτοκτονία.

Η οικογένειά του είχε υποβάλει αναφορά για αγνοούμενο

Οι συγγενείς είπαν ότι δεν είχαν νέα από τον ηθοποιό από τις 23 Ιανουαρίου. Υπέβαλαν αναφορά για αγνοούμενο την Τετάρτη 26/1. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με την εταιρεία ασφαλείας αυτοκινήτων OnStar, η οποία εντόπισε το όχημά του μέχρι το σημείο που βρέθηκε η σορός του εκείνη την ημέρα.

Ο εκπρόσωπός του, Tabatha Minchew, είπε στο The Wrap: «Δεν ήταν απλώς ένας πελάτης για μένα. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι εδώ και 10 χρόνια. Ήταν στο γάμο μου. Όλοι όσοι τον γνώρισαν τον αγάπησαν, κανείς δεν είχε ποτέ κάτι αρνητικό να πει γι ‘αυτόν. Όταν ήταν γύρω του, όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι. Έκανε τους πάντες τόσο χαρούμενους».

Ο Moseley, ο οποίος εμφανίστηκε στο Walking Dead από το 2012 έως το 2015, χρησιμοποιούσε τακτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνει τους θαυμαστές του και να μοιράζεται εμπνευσμένα αποσπάσματα.

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Moseley δημοσίευσε μια τελευταία ανάρτηση στο Instagram. «Άργησα, αλλά εδώ είναι η #10χρονη πρόκληση #instagood», έγραψε μαζί με δύο χωρισμένες φωτογραφίες του.

Την επόμενη μέρα, ζήτησε από τους followers του να ευχηθούν στη μητέρα και στον πατέρα του χρόνια πολλά.