Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κριστ – Πήδηξε από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κριστ – Πήδηξε από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη

Η ανατριχιαστική τελευταία της ανάρτηση στο Instagram

Σοκ προκάλεσε στις ΗΠΑ η είδηση ότι η πρώην Μις ΗΠΑ Τσέσλι Κριστ σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία 30 ετών πηδώντας από κτίριο στο Μανχάταν. Η νεαρή γυναίκα στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 2019 ενώ πριν τον θάνατό της δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram δίπλα στην οποία έγραφε «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Η Κριστ ήταν δικηγόρος που προσπαθούσε να βοηθήσει στη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης της Αμερικής. Είχε τρία πτυχία από δύο πανεπιστήμια. Σε δήλωση που εξέδωσε μετά τον θάνατό της, η οικογένεια της Κριστ μιλά για ένα πρόσωπο με φως που ενέπνεε άλλα άτομα, έναν άνθρωπο που νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η 30χρονη πήδηξε από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη 60 ορόφων στο κέντρο του Μανχάταν και βρέθηκε νεκρή στο καλυμμένο με χιόνι πεζοδρόμιο. Η καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μις ΗΠΑ το 2019 και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο βήμα για να μιλήσει για την άμεση ανάγκη να αλλάξει το νομικό σύστημα της χώρας της. Κατοικούσε στον 9ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, που βρίσκεται στην 42η Οδό. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι έπεσε στο κενό από έναν ανοιχτό χώρο που είναι προσβάσιμος από όλους τους ενοίκους του κτιρίου, αφού εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Όπως μετέδωσε η New York Post στο διαμέρισμά της βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο φέρεται ότι γράφει πως επιθυμία της είναι να αφήσει όλη την περιουσία της στη μητέρα της, επίσης πρώην εστεμμένη ομορφιάς. Στο εν λόγω σημείωμα δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Ποια ήταν η Τσέλσι Κριστ

H 30χρονη Αμερικανίδα εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως παρουσιάστρια στην εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου ExtraTv.

 

Η Κριστ κατάφερε να κερδίσει την τιάρα των καλλιστείων «Μις ΗΠΑ» το 2019 ως εκπρόσωπος της Βόρειας Καρολίνας. Το αστραφτερό σύνολο με τα φτερά που φόρεσε τη μεγάλη νύχτα παράπεμπε στην αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου με τίτλο «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» και έκανε άπαντες να μείνουν καθηλωμένοι από την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Η Κριστ γεννήθηκε στο Τζάκσον του Μίσιγκαν.Ο πατέρας της ήταν ένας λευκός άνδρας πολωνικής καταγωγής και η μητέρα της μια Αφροαμερικανίδα, νικήτρια των τοπικών καλλιστείων της Βόρειας Καρολίνας το 2002. Η Τσέσλι μεγάλωσε στην πόλη Σάρλοτ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Στη συνέχεια, σπούδασε νομικά στο Wake Forest University, και μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε στην νομική εταιρεία Poyner-Spruill LLP, προσφέροντας δωρεάν νομική εκπροσώπηση σε φυλακισμένους για τη μείωση της ποινής τους.