ΗΠΑ: Σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού που επιχείρησε να διαρρήξει

ΗΠΑ: Σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού που επιχείρησε να διαρρήξει

Κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσουν

Έναν ανορθόδοξο τρόπο βρήκε ένας 24χρονος επίδοξος διαρρήκτης για να εισβάλει και να κλέψει κατοικία στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποτύχει, αλλά και να γίνει ρεζίλι.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι-στόχο του από την καμινάδα του τζακιού. Ωστόσο, σφήνωσε σε αυτήν και έμεινε εγκλωβισμένος για ώρες. Όπως έγινε γνωστό, κοντά στις 03:00 τα ξημερώματα οι κάτοικοι του σπιτιού τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και ανέφεραν, ότι άκουγαν ήχους από απροσδιόριστο σημείο. Οι Αρχές μετέβησαν στο χώρο, ωστόσο δεν εντόπισαν κάτι, όταν έκαναν έρευνα.

Ωστόσο, κάποιες ώρες μετά οι άνθρωποι που ζουν στο σπίτι κάλεσαν ξανά την Αστυνομία και ανέφεραν, ότι άκουγαν παρόμοιους ήχους. Τότε, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, άκουσαν μια ανθρώπινη φωνή να έρχεται από το τζάκι και συγκεκριμένα από την καμινάδα. Κατόπιν, 20 πυροσβέστες αφαίρεσαν τα τούβλα από την καμινάδα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό άνδρα.

Νωρίς το πρωί ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να του απαγγελθούν στη συνέχεια κατηγορίες για διάρρηξη.