Γυναίκα έκανε το χειρότερο τατουάζ στην ιστορία λόγω παρεξήγησης

Γυναίκα έκανε το χειρότερο τατουάζ στην ιστορία λόγω παρεξήγησης

«Όταν μου έκανε το τατουάζ, με είχε ξαπλωμένη, οπότε δεν έβλεπα τι έφτιαχνε»

Μια θαυμάστρια του Μακ Μίλερ θέλησε να τιμήσει τον αποθανόντα ράπερ, φτιάχνοντας ένα τατουάζ αφιερωμένο στο τραγούδι του «Missed Calls», αλλά η tattoo artist έκανε ένα τραγικό λάθος.

«Μόλις έκανα το χειρότερο τατουάζ στην ιστορία» σχολίασε η Ίζι στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.
H νεαρή κοπέλα ζήτησε από την καλλιτέχνη τατουάζ να της φτιάξει ένα σχέδιο διαστάσεων 2x3 κι εκεί ξεκίνησε το όλο μπέρδεμα.

«Πήρα το κινητό από τον Μακ Μίλερ και της είπα ότι ήθελα σε μέγεθος 2x3» εξηγεί η κοπέλα στο βίντεο της.

«Μου έκανε τατουάζ το αναθεματισμένο 2x3. Πώς να το φτιάξω αυτό;» αναρωτιέται η νεαρή γυναίκα στο κλιπάκι της, που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατ. views.

«Συγγνώμη; Δεν κοίταξες το στένσιλ; Έχω μπερδευτεί» ρώτησε κάποιος σχολιαστής.

«Αγάπη μου θα έπρεπε να προσέχεις όσο στο έκανε και να έλεγες κάτι τότε. Δεν φταίει κανείς άλλος από τον εαυτό σου» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Οι αντιδράσεις των followers της έκαναν την κοπέλα να ανεβάσει ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο παραδεχόταν πως το λάθος ήταν δικό της.

«Ο φίλος μου είχε πάει στο μαγαζί ξανά και ποτέ δεν είχε μια άσχημη εμπειρία, οπότε κλείσαμε το ραντεβού και υποτίθεται ότι θα ήταν εντάξει. Το 2x3 δεν το είδα στο στένσιλ, όταν το σχεδίασε στην αρχή» παραδέχτηκε η κοπέλα

«Ήθελα να φτιάξω το κινητό για να τιμήσω τον Μακ Μίλερ. Όταν το είδα στο χαρτί, νόμισα ότι τα νούμερα ήταν αναφορά για τις διαστάσεις. Και όταν μου έκανε το τατουάζ, με είχε ξαπλωμένη, οπότε δεν έβλεπα τι έφτιαχνε» δικαιολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

 

@izzy38255 Reply to @nikkileannejones #greenscreen thanks for keepin up w this journey 😂 #XfinityFanthem #LeadWithLove #tattootiktok #storytime #update #final ♬ original sound - Izzy38255