Κολομβία: Συγκίνηση προκαλούν τα γενέθλια που έκανε άστεγος στο σκύλο του

Κολομβία: Συγκίνηση προκαλούν τα γενέθλια που έκανε άστεγος στο σκύλο του

Γιόρτασαν σε σκάλες με καπελάκια και τούρτα

Ένα βίντεο κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες και σκορπάει ρίγη συγκίνησης, καθώς αποδεικνύει πως η φιλία και η αγάπη δεν γνωρίζει όρια και κακουχίες.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο ένας άστεγος άνδρας και ένας σκύλος στην Κολομβία. Ο άστεγος γιορτάζει τα γενέθλια ενός από τα δύο πιστά σκυλιά του στους δρόμους της Μπουκαραμάνγκα, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανταντέρ και γίνεται viral. Πρωταγωνιστής είναι ο 25χρονος άστεγος, Χοσέ Λουίς Μάτος, από το Ελ Πενιόν, που ζει από την ηλικία των 10 ζητιανεύοντας από εστιατόρια και κατοίκους της περιοχής μαζί με τους τετράποδους φίλους του.

Στο βίντεο ο άνδρας που είναι ευρύτερα γνωστός ως Τσόκο, φαίνεται να κάθεται σε μια σκάλα μαζί με τα δυο σκυλιά του, τη Λούνα και τον Σάγκι και αυτά να φορούν καπελάκια-γενεθλίων. Ο νεαρός άστεγος κόβει μια τούρτα –είναι διακοσμημένη με δυο κεράκια– και προσφέρει ένα κομμάτι στο καθένα από τους δυο πιστούς συντρόφους του, αλλά όχι πριν τα αγκαλιάσει και τα φιλήσει με στοργή.


Το βίντεο έκανε τους πολίτες να βοηθήσουν

Η τρυφερή σκηνή συγκίνησε πολλούς χρήστες στα social media και σύντομα δυο κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν τον νεαρό άνδρα. Έτσι, ο Τσόκο κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα, για να νοικιάσει ένα μέρος για να περνάει τη νύχτα. «Μπόρεσα να νοικιάσω ένα μέρος. Έχω κάπου να ξαπλώνω το κορμί μου, που είναι πολύ σημαντικό πράγμα» εξήγησε ο 25χρονος άστεγος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Συνάντησα τον Σάγκι στο πάρκο. Ο ιδιοκτήτης του ήρθε να τον ξαναπάρει, αλλά ο σκύλος άρχισε να περπατάει μαζί μου. Μετά τον πήραν ξανά, αλλά επέστρεψε κοντά μου» ανέφερε ο Τσόκο. «Όνειρό μου είναι να έχω ένα ίδρυμα, όπου θα μπορώ να φροντίζω όλα τα αδέσποτα σκυλιά, απ’ όλη τη χώρα» είπε ο νεαρός άστεγος, Ως μέσο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, ο 25χρονος θέλει να τελειοποιήσει τη ραπ μουσική του. «Θέλω να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ραπ στην Κολομβία» ανέφερε.