Κάνιε Γουέστ: Διάψευση για ταξίδι στη Ρωσία και συνάντηση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Κάνιε Γουέστ: Διάψευση για ταξίδι στη Ρωσία και συνάντηση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Από εκπρόσωπο του ράπερ

Eκπρόσωπος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Αμερικανός ράπερ σκοπεύει να μεταφέρει φέτος τις παραστάσεις - Κυριακάτικες Λειτουργίες - του στη Ρωσία και να συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Αμίρ Σούνταν, «έμπιστος και στρατηγικός σύμβουλος» του ράπερ και παραγωγού (που πλέον είναι νομικά γνωστός ως Ye), δήλωσε στο Billboard ότι ο Κάνιε Γουέστ σχεδίαζε να κάνει τη Ρωσία «δεύτερη πατρίδα του» και θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα.

Ο Σουντάν υποστήριξε ότι ο ίδιος και ο δικηγόρος Σκοτ Μπάλμπερ σχεδιάζουν το ταξίδι του Γουέστ και ότι ο ράπερ στοχεύει να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Ρωσία σε συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία, Αράς Αγκαλάροφ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων και τον γιο του Εμίν Αγκαλάροφ.

Όμως, ο Πιερ Ρουζιέ σύμβουλος επικοινωνίας του Κάνιε Γουέστ διέψευσε ότι ο ράπερ σχεδιάζει να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις στη Ρωσία, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε email που απέστειλε στο Rolling Stone ο Πιερ Ρουζιέ αναφέρει ότι «η ιστορία είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη» και ότι είναι «ένα έργο φαντασίας ή ευχής των συγκεκριμένων Ρώσων».

Οι Σούνταν και Μπάλμπερ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη την απάντηση του εκπροσώπου του Κάνιε Γουέστ.

Ο δημοσιογράφος, Ρομπ Γκολντστόουν, εκπρόσωπος του Εμίν Αγκαλάροφ, είπε στο Rolling Stone ότι μπορεί «να επιβεβαιώσει ότι διεξάγονται συζητήσεις», αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...