Απίστευτη διάσωση πιλότου που προσγειώθηκε σε γραμμές τρένου – Δείτε βίντεο από την σύγκρουση

Απίστευτη διάσωση πιλότου που προσγειώθηκε σε γραμμές τρένου – Δείτε βίντεο από την σύγκρουση

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου εκτοξεύτηκαν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο

Βίντεο που αναρτήθηκαν με την προειδοποίηση ότι «ακολουθούν ανατριχιαστικές εικόνες», δείχνουν τον απεγκλωβισμό αιμόφυρτου πιλότου από μονοκινητήριο αεροπλάνο που το επόμενο δευτερόλεπτο συνθλίβεται από τρένο.

O πιλότος του μονοκινητήριου Cessna, έχασε τις αισθήσεις του τραυματισμένος κατά την αναγκαστική προσγείωση πάνω σε σιδηροτροχιές. Τα συντρίμμια του αεροπλάνου εκτοξεύτηκαν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο.

 

 

Τα δραματικά βίντεο, που κατέγραψαν και κάμερες σώματος των αστυνομικών, δείχνουν την προσπάθεια απεγκλωβισμού στην περιοχή Πακόιμα, στης Καλιφόρνιας. Οι αστυνομικοί και ο πιλότος βρίσκονταν σε πολύ μικρή απόσταση από τις γραμμές όταν ο διερχόμενος συρμός έπεσε με ταχύτητα πάνω στο Τσέσνα.

«Το αεροπλάνο έκανε αποτυχημένη απογείωση και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, καταλήγοντας στις σιδηροτροχιές σε πολυσύχναστη διασταύρωση», εξήγησε ερασιτέχνης εικονολήπτης 21 ετών, που τράβηξε το ένα βίντεο. «Μερικά δευτερόλεπτα προτού το τρένο χτυπήσει το αεροπλάνο, οι αστυνομικοί έσωσαν τον πιλότο ενώ ένα κομμάτι από τα συντρίμμια παραλίγο να με χτυπήσει», είπε.

 

 

 

Ο πιλότος, που δέχθηκε ιατρικές φροντίδες για εκδορές και μώλωπες, είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός ανθρώπου που επέβαινε στο τρένο.

Η γενική αστυνομική διεύθυνση της αμερικανικής μεγαλούπολης εξήρε τον «ηρωισμό» και την «ταχεία δράση» των ανδρών της, που «έσωσαν τη ζωή» του πιλότου.