Θρίλερ με τον Τζόκοβιτς: Πληροφορίες ότι αναμένεται να απελαθεί άμεσα

Θρίλερ με τον Τζόκοβιτς: Πληροφορίες ότι αναμένεται να απελαθεί άμεσα

Τι λέει ο αδελφός του

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία και το οικογενειακό περιβάλλον του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σέρβος τενίστας αναμένεται να συλληφθεί άμεσα από τις αρχές και να απελαθεί από τη χώρα.

Δύο ώρες μετά την δικαίωσή του από το δικαστήριο της Μελβούρνης, η αστυνομία φέρεται να προχωρά εντός της ημέρας στη σύλληψή του.

Δημοσιογράφος από την Σερβία που μίλησε με τον πατέρα του τενίστα, ανέφερε ότι έχει γίνει ήδη η σύλληψη, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε λίγη ώρα μετά.

«Άυπνες νύχτες για όλη την οικογένεια. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές, ο Νόβακ έδειξε πόσο επίμονος είναι και πόσο πιστεύει στα ιδανικά του και ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και πάλεψε όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά για όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα σύστημα στην Αυστραλία που πήρε μια απόφαση και δεν υπήρχε λόγος για άλλη απόφαση, τώρα όμως έχουμε πληροφορίες ότι προφανώς ο Υπουργός Εσωτερικών είναι πάνω από το δικαστήριο» δήλωσε ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς στην TV Prva, και συνέχισε: «Όλα αυτά είναι πολιτική. Είμαστε συνδεμένοι σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θέλουν να το φυλακίσουν. Ο Νόβακ βρίσκεται με τους δικηγόρους του στους χώρους όπου έγινε η δίκη και αυτή τη στιγμή εξετάζει τις επιλογές του. Αυτή ήταν μια μεγάλη ήττα για τις αυστραλιανές αρχές και τους είναι δύσκολο να την αντέξουν».