Ο ευφάνταστος τρόπος που βρήκε εργένης για να βρει σύζυγο

Ο ευφάνταστος τρόπος που βρήκε εργένης για να βρει σύζυγο

Θέλει να γλιτώσει το...συνοικέσιο

Πληρώνοντας χρόνο για τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες στο Λονδίνο, ο Μοχάμεντ Μάλικ έχει αναρτήσει μεγάλα πόστερ με το σκίτσο του και έναν σύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα findmalikawife.com, που σημαίνει «βρείτε στον Μάλικ σύζυγο».

«Γλιτώστε με από το συνοικέσιο» διαβάζουν οι περαστικοί, με τον Μάλικ να λέει πως προτιμά να βρει ο ίδιος μια σύντροφο, πριν τον υποχρεώσουν οι γονείς του σε προσυμφωνημένο γάμο!

Η καμπάνια «τρέχει» από το Σάββατο και αφίσες αναρτήθηκαν και στο Μπέρμιγχαμ. Ο 29χρονος λέει ότι έχει ήδη δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα που δεν έχει προλάβει ακόμα να κοιτάξει.

«Είμαι Πακιστανός Desi», λέει. «Οπότε το πρώτο πράγμα που λένε, είναι για την δύναμη των θειών μας. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν δούλεψε», λέει ο Μάλικ, προσθέτοντας πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πιο συμβατικούς τρόπους για να συναντήσει γυναίκες: από app γνωριμιών μέχρι ραντεβού που τον έκαναν να αισθάνεται «άβολα».

Τελικά, ένας φίλος του πρότεινε να διαφημιστεί. «Σκέφτηκα, γιατί όχι; Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί;» Για τον ίδιο, ιδανική σύντροφος θα πρέπει να μοιράζεται την μουσουλμανική του πίστη.

Οι διαφημίσεις του θα παραμείνουν σε πινακίδες του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ εως τις 14 Ιανουαρίου.