Το διώροφο σπίτι των ονείρων σου – Μοντέρνο και πολυτελές

Το διώροφο σπίτι των ονείρων σου – Μοντέρνο και πολυτελές

Με 4 υπνοδωμάτια, και 4 μπάνια καλύπτει τις ανάγκες σου το κτίσμα των 393 τ.μ

Αν ψάχνεις το σπίτι των ονείρων σου και θέλεις να μείνεις στην Αμερική, υπάρχει διαθέσιμο αυτό το μικρό παλατάκι των 393 τετραγωνικών μέτρων στο Σαν Χασίντο του Τέξας, όπου συνδυάζει το μοντέρνο και το πολυτελές, χωρίς να είναι αχανές.

Πρόκειται γα μια διώροφη μονοκατοικία με 4 υπνοδωμάτια και 4 πλήρη μπάνια. Διαθέτει γκαράζ 3 αυτοκινήτων. Εντυπωσιάζει η τεράστια περιστρεφόμενη μπροστινή πόρτα που ανοίγει σα να βρίσκεσαι σε πύργο και αυτό το σχέδιο σίγουρα ξεχωρίζει με την πρώτη εντύπωση.

Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης, ένας ξενώνας, ένα πλήρες λουτρό για τους φιλοξενούμενους. Τα πολλά παράθυρα ευνοούν την είσοδο του ήλιου, ενώ στο πλάι εντυπωσιάζει η αυλή με υπαίθριο καθιστικό και χώρο για πισίνα.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του πρώτου ορόφου σε ένα διάδρομο που περιλαμβάνει επίσης ένα γραφείο και δωμάτιο για πλυντήριο-στεγνωτήριο. Και τα δύο συνδέονται με την κραβατοκάμαρα, αλλά είναι και ανεξάρτητα μεταξύ τους. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του φουαγιέ, γωνιακά παράθυρα και ένα καθιστικό.

Εντυπωσιακή είναι η κουζίνα, ντρέπεσαι να... μαγειρέψεις. Περισσότερες πληροφορίες όσοι θέλουν μπορούν να βρούνε στην ιστοσελίδα thehousedesigners.com.

Δείτε εικόνες:

Παρακαλούμε περιμένετε ...