Άνδρας ήθελε ένα θετικό τεστ κορονοϊού για απίθανο λόγο

Άνδρας ήθελε ένα θετικό τεστ κορονοϊού για απίθανο λόγο

«Χρειάζομαι βοήθεια....»

Ένας άνδρας από το Μπρούκλιν δεν θα έβλεπε με κακό μάτι ένα θετικό τεστ κορονοϊού, την ώρα που όλος ο πλανήτης αγωνιά μη τυχόν και «κολλήσει» την Covid-19.

Ο άγνωστος λοιπόν κάτοικος του Μπρούκλιν πήγε στους διαδικτυακούς πίνακες μηνυμάτων της κοινότητας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει από αγνώστους να του στείλουν ένα screenshot από τα θετικά τους τεστ για τον κορονοϊό, ώστε να μπορέσει να αποφύγει επισκέψεις από συγγενείς του!

Το μήνυμα του:

«Χρειάζομαι βοήθεια. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα παράξενο αίτημα, αλλά ψάχνω για ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ COVID των τελευταίων ημερών», φέρεται να έγραψε ο άνδρας στο NextDoor, έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί για χρήστες που ψάχνουν να συνδεθούν με γείτονές τους.

«Μπορείτε να αποκρύψετε οποιαδήποτε στοιχεία ταυτοποίησης (όπως το όνομά σας), αλλά έχω συγγενείς που έρχονται στην πόλη. Τους είπα ότι δεν μπορούσαν να μείνουν μαζί μου, αλλά αγόρασαν ήδη ένα εισιτήριο και φτάνουν σε λίγο. Ελπίζω ότι η εμφάνιση ενός θετικού αποτελέσματος COVID θα τους πείσει να μείνουν αλλού», έγραψε.

«Σας παρακαλώ, μην μου προτείνετε να τους μιλήσω, καθώς έχω περάσει τρεις μέρες προσπαθώντας να ξεφύγω από αυτό. Ευχαριστώ και σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί καθώς αυτό μου προκαλεί τεράστιο άγχος», κατέληξε ο ανώνυμος άνδρας.

Η ανάρτησή του τράβηξε μεγάλη προσοχή και μία λύση βρέθηκε και ένα θετικό κιτ από σελφ τεστ ανέβηκε στην πλατφόρμα.

Άγνωστο πάντως παραμένει αν ο άνδρας γλίτωσε την επίσκεψη των συγγενών του και αν το screenshot έκανε τη δουλειά του...

Παρακαλούμε περιμένετε ...