Η δραματική έκκληση του Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των θρυλικών Queen παρακαλά τους φαν του να εμβολιαστούν

Η δραματική έκκληση του Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των θρυλικών Queen παρακαλά τους φαν του να εμβολιαστούν

Ο 74χρονος είχε κολλήσει κορονοϊό και περιγράφει την άσχημη εμπειρία του

Ο 74χρονος κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι είπε στους 2,9 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι είχε πάρει «τη λάθος απόφαση» να παρευρεθεί σε μια μικρή κοινωνική εκδήλωση στην οποία πιστεύει ότι κόλλησε τον κορονοϊό.

Έτσι μίλησε για την εμπειρία της απομόνωσης του και δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις για τα συμπτώματά του, τα οποία, όπως είπε, περιλαμβάνουν ξηρό βήχα και κόπωση.

Μάλιστα, προέτρεψε όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να εμβολιαστούν για να περάσουν με ήπια συμπτώματα τον θανατηφόρο ιό.

«Είναι άσχημο πράγμα», σημειώνει, «και δεν έχει τελειώσει ακόμα».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή που δεν είχαν εμβολιαστεί και βρίσκονται ακριβώς στη γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου», είπε.

«Και δεν μπορώ να σας πω όσα θα ήθελα, αλλά δεν θα ανταποκρινόταν έτσι το σώμα μου, από μόνο του. Ο τρόπος που αντιδρά έτσι ο οργανισμός μου είναι επειδή έχω κάνει τρία εμβόλια Pfizer. Και σας ικετεύω και σας παρακαλώ να πάτε να κάνετε το εμβόλιο αν δεν το έχετε κάνει ήδη, γιατί χρειάζεστε τη βοήθεια αυτή. Έχασα έναν από τους καλύτερους φίλους μου από τον COVID πολύ νωρίς· σε έξι μέρες, τον σκότωσε. Θα μπορούσε να μου είχε συμβεί και εμένα τις τελευταίες έξι ημέρες, αλλά το δεν έκανε λόγω του εμβολιασμού μου».

Ο Μέι ανέφερε ότι αυτός και η 72χρονη σύζυγός του Ανίτα Ντόμπσον ήταν αρκετά προσεκτικοί και δεν έβγαιναν από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά αποφάσισαν να παρευρεθούν σε ένα πάρτι γενεθλίων με έναν μικρό κύκλο φίλων στις 11 Δεκεμβρίου.