Σκότωσε τον γιο του επειδή τον δάγκωσε ο σκύλος της φίλης του

Σκότωσε τον γιο του επειδή τον δάγκωσε ο σκύλος της φίλης του

Ο 52χρονος πυροβόλησε τον 23χρονο γιο του για ασήμαντη αφορμή

Ένας 23χρονος έπεσε νεκρός από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος τον πυροβόλησε, για τον απίστευτο λόγο ότι τον δάγκωσε ο σκύλος της φίλης του γιου του στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο πατέρας του Ότις Άντερσον τζούνιορ, ο οποίος ήταν αστέρι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τσακώθηκε μαζί του και με την μητέρα του, επειδή τον δάγκωσε ο σκύλος. Η σύζυγός του είπε στις Αρχές, ότι ο παιδοκτόνος εκνευρίστηκε και η λογομαχία του ακολούθησε με τον γιο του και τη μητέρα του 23χρονου κλιμακώθηκε και οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον νεαρό Άντερσον με τουλάχιστον ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος και τη μητέρα του με ελαφρά τραύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ο 23χρονος δεν επέζησε. Η μητέρα του δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, ανέφερε η Sentinel.

Ο Άντερσον πρεσβύτερος, 52 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κρατείται χωρίς εγγύηση την Τετάρτη. Θα βρεθεί στο δικαστήριο στις 22 Δεκεμβρίου.