Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος, αλλά και ειλικρινής στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος, αλλά και ειλικρινής στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της Χάτσινς

Μίλησε λεπτομερώς στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο του ABC, Γιώργο Στεφανόπουλο

Με μεγάλη αγωνία αναμένει ολόκληρος ο κόσμος τη συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος για πρώτη φορά μιλά για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα, κατά την οποία έπεσε νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, από τα πυρά του όπλου που ο ίδιος κρατούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε λεπτομερώς στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο του ABC, Γιώργο Στεφανόπουλο, για τη γνωριμία με την οικογένειά της Χαλίνα, για την προσωπικότητα της ίδιας και για όλα όσα συνέβησαν εν αγνοία του στο πλατό εκείνη την ημέρα.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής», είπε ο Στεφανόπουλος για συνέντευξή του με τον ηθοποιό, η οποία διήρκησε για πάνω από 1,5 ώρα και θα μεταδοθεί τα ξημερώματα.

Η συνέντευξη έρχεται την περίοδο που οι ερευνητές συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την σφαίρα που σκότωσε τη Χαλίνα. Υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από το Νέο Μεξικό κάποιος που μπορεί να μπήκε στο πλατό και να την τοποθέτησε στο πιστόλι του Μπάλντουιν.

Οι ειδικοί ερευνούν εάν ο Σεθ Κένι, ένας 51χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ, ο οποίος υποτίθεται ότι παρείχε στην ταινία ψεύτικες σφαίρες, μπορεί να έστειλε ανακυκλωμένες σφαίρες από προηγούμενο σετ. Οι ερευνητές του Νέου Μεξικού έλαβαν άδεια να ψάξουν την επιχείρησή του για να προσδιορίσουν εάν η σφαίρα που σκότωσε τη Χαλίνα ταιριάζει με κάποια από αυτές που υπάρχουν στο απόθεμα του Κένι.

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, ο Κένι επικοινώνησε με τις Αρχές στα τέλη του περασμένου μήνα και τους είπε ότι οι σφαίρες μπορεί να προήλθαν από μια παρτίδα ανακυκλωμένων σφαιρών που πήρε πριν από χρόνια από έναν φίλο, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο πατέρας της υπεύθυνης για τα όπλα στην ταινία Rust, Χάνα Ριντ.

Η ίδια είπε στους ερευνητές ότι τα όπλα ελέγχονταν στο πλατό, αλλά δεν έλεγξε «πολύ» αυτό που χρησιμοποίησε ο Μπάλντουιν στις 21 Οκτωβρίου επειδή ήταν κλειδωμένο σε χρηματοκιβώτιο κατά τη διάρκεια του διαλλείματος. Είπε επίσης στους ανακριτές ότι είχε πρόβλημα να γεμίσει το όπλο λίγες ώρες πριν από τον φονικό πυροβολισμό.