Νέο βιβλίο «καίει» τον Κάρολο: Αυτός ήταν που ανησυχούσε για το «χρώμα» του εγγονού του

Νέο βιβλίο «καίει» τον Κάρολο: Αυτός ήταν που ανησυχούσε για το «χρώμα» του εγγονού του

Τι απαντά το Παλάτι

«Σεισμό» προκάλεσε στο παλάτι το νέο βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν με τίτλο «Αδέλφια & Σύζυγοι: Στις ιδιωτικές ζωές των Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν», το οποίο θέτει στο στόχαστρο τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Συγκεκριμένα, την ημέρα του αρραβώνα του Χάρι και της Μέγκαν, φέρεται να ρώτησε την Καμίλα τι χρώμα επιδερμίδας θα έχουν τα παιδιά τους.

Καλά τοποθετημένη πηγή, στο νέο βιβλίο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», που κυκλοφορεί αύριο, αναφέρει ότι οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με το χρώμα του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και του Μπάκιγχαμ.

Η συγκεκριμένη πηγή ανέφερε πως στις 27 Νοεμβρίου 2017, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας τους, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του, Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους». Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε, ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι ποιο νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

Το Παλάτι, ωστόσο, έσπευσε να το διαψεύσει και το αποκάλεσε «μύθευμα», καθώς ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη «New York Post»: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».