Σοκ με την εξομολόγηση του Πατρίς Εβρά: Ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 13 μου χρόνια

Σοκ με την εξομολόγηση του Πατρίς Εβρά: Ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 13 μου χρόνια

Ο πρώην άσος της εθνικής Γαλλίας συγκλονίζει με όσα αναφέρει στην αυτοβιογραφία του

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο η εξομολόγηση του Πατρίς Εβρά. ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας και κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 13 ετών.

«Όταν ρωτήθηκα από την αστυνομία για τον δράστη στα 24 μου, δεν είπα τίποτα διότι φοβόμουν τις αντιδράσεις», είπε σε συνέντευξή του στους Τάιμς, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Εν όψει της έκδοσης της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Ι Love This Game» στις 28/10, ο Πατρίς Εβρά γνωστοποίησε πως τακτικά κακοποιείτο σεξουαλικά στην οικεία του διευθυντή του σχολείου του, όταν ήταν δεκατριών ετών.

Μάλιστα, ενημερώθηκαν για το γεγονός τόσο η μητέρα του όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα, λίγο πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του. Μία αναφορά που σόκαρε τους πάντες.

«Ντρεπόμουν να παραδεχθώ ότι έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Έπρεπε να το πω επίσης στα αδέρφια μου και στους κοντινούς φίλους. Δεν θέλω να με λυπούνται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Μία μητέρα δεν περιμένει να το ακούσει αυτό από το ίδιο της το παιδί», τόνισε.