Οι γιατροί «κόβουν» το ποτό στην βασίλισσα Ελισάβετ

Οι γιατροί «κόβουν» το ποτό στην βασίλισσα Ελισάβετ

Η 95χρονη μονάρχης αρέσκεται να πίνει το βράδυ ένα dry μαρτίνι σύμφωνα με οικογενειακό φίλο

Η βασίλισσα Ελισάβετ κλήθηκε από τους προσωπικούς της γιατρούς να κόψει το ποτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, που επικαλείται στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας.

Η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας, η οποία θεάθηκε πρόσφατα να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού, φέρεται να δέχθηκε τη συμβουλή των γιατρών να σταματήσει το αλκοόλ, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, λόγω του πολυάσχολου προγράμματος της. «Η βασίλισσα δέχθηκε συμβουλές να εγκαταλείψει το βραδινό της ποτό, που είναι συνήθως μαρτίνι», είπε οικογενειακός φίλος στο Vanity Fair. «Δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση γι 'αυτήν, δεν είναι φίλη του αλκοόλ, αλλά φαίνεται άδικο το γεγονός, ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μία από τις ελάχιστες απολαύσεις της» πρόσθεσε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάνια πίνει δημόσια, όπως επισημαίνει η Daily Mail, αλλά σύμφωνα με πηγές του παλατιού, όπως και ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος, αρέσκεται συχνά να πίνει ένα dry μαρτίνι. Η 95χρονη επίσης απολαμβάνει ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο, ενώ η ξαδέλφη της Μάργκαρετ Ρόουντς ανέφερε κάποτε, ότι ήταν γνωστό, ότι έπινε ένα ποτήρι σαμπάνια πριν κοιμηθεί. «Το αλκοόλ κόβεται. Οι γιατροί της θέλουν να βεβαιωθούν, ότι είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής», ανέφερε μια δεύτερη πηγή σύμφωνα με το περιοδικό.