Πέταξαν έξω από εστιατόριο τον Νίκολας Κέιτζ μετά από επεισόδιο που προκάλεσε

Πέταξαν έξω από εστιατόριο τον Νίκολας Κέιτζ μετά από επεισόδιο που προκάλεσε

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εμφανώς μεθυσμένος και ξεκίνησε καυγά με το προσωπικό

Πρωταγωνιστής σε ένα δυσάρεστο επεισόδιο σε εστιατόριο του Λας Βέγκας έγινε ο διάσημος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, όταν έγινε «λιώμα» από το ποτό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος τον πέταξαν έξω, καθώς «έμπλεξε σε καυγά» με το προσωπικό.

Ο ηθοποιός διακρίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική «The Sun» να κάθεται σε κακή κατάσταση ξυπόλητος σε έναν καναπέ. Μάλιστα, πελάτες του εστιατορίου είπαν, ότι νόμιζαν ότι ήταν άστεγος και περιγράφουν ότι έπινε ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας και έγινε ευέξαπτος.

Στις φωτογραφίες ο Νίκολας Κέιτζ φοράει λεοπάρ παντελόνι και είναι ξυπόλητος σε έναν καναπέ ενώ λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται. Όταν ξαναπροσπάθησε να μπει στο εστιατόριο, το προσωπικό τον εμπόδισε.

«Ήταν τελείως λιώμα, σε κακή κατάσταση και περπατούσε ξυπόλητος. Φώναζε, έμπλεξε σε καυγά με το προσωπικό όταν του ζήτησαν να φύγει από το εστιατόριο και στο τέλος είναι τόσο μεθυσμένος που δυσκολεύεται να φορέσει τις σαγιονάρες του» λέει αυτόπτης μάρτυρας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η The Sun: