Αρτ Μετράνο: Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

Αρτ Μετράνο: Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε ο ηθοποιός Αρτ Μετράνο, γνωστός για τον κωμικό του ρόλο ως «αστυνόμος Έρνι Μάουζερ» στη σειρά ταινιών «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο γιος του στο Instagram, αναφέροντας πως ο πατέρας του πέθανε την Πέμπτη (09/09) από φυσικά αίτια, στο σπίτι τους, στη Φλόριντα.

Ο Αρτ Μετράνο είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό που εκτροχίασε την καριέρα του το 1989, όταν έπεσε από μια σκάλα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και την πλάτη, τραύματα που τον άφησαν με μερική παράλυση. Αργότερα χρησιμοποιούσε αμαξίδιο σε παραστάσεις εξιστορώντας με χιούμορ το ατύχημα και τη δύσκολη ανάρρωσή του.

«Με βαριά καρδιά γράφω αυτή τη λεζάντα. Χθες έχασα τον καλύτερο μου φίλο, τον μέντορά μου, τον μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι πάντα ο πιο σκληρός άνθρωπος που γνωρίζω», έγραψε ο γιος του, Χάρι στην ανάρτησή του. «Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να έχει αντιμετωπίσει περισσότερες αντιξοότητες από αυτόν», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πολέμησε και νίκησε τόσες φορές με τα χρόνια που τον έβλεπα πάντα ως άφθαρτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε για πάντα στη γη, αλλά το πνεύμα ενός ατόμου μπορεί να ζήσει για πάντα μέσα σου. Μπαμπά, θα είσαι πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου και θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Όταν κάποιος επινόησε τη φράση, ‘οι θρύλοι δεν πεθαίνουν’, είμαι σίγουρος ότι μιλούσε για σένα μπαμπά. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ! Μια μέρα θα σε ξαναδώ. Αναπαύσου στον Παράδεισο. Είσαι τώρα ο φύλακας άγγελός μου».