Η Τουρκία αγοράζει και δεύτερη συστοιχία S-400

Η Τουρκία αγοράζει και δεύτερη συστοιχία S-400

Μόσχα και Άγκυρα ολοκληρώνουν τις συνομιλίες για την αγοραπωλησία

Η Ρωσία και η Τουρκία ολοκληρώνουν τις συνομιλίες πάνω στο νέο συμβόλαιο για την πώληση της δεύτερης συστοιχίας του αντιαεροπορικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.

Η οικονομοτεχνική μελέτη έχει ολοκληρωθεί, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας αμυντικής βιομηχανίας και εξαγωγών οπλικών συστημάτων Αλεξάντρ Μιχέγεφ. «Ολοκληρώνονται οι συνομιλίες, έχει διαμορφωθεί η οικονομοτεχνική μελέτη, έχει εκπονηθεί το πρόγραμμα τεχνολογικής συνεργασίας στο έργο αυτό, και ως εκ τούτου αναμένουμε να ολοκληρώσουμε το έργο αυτό τους προσεχείς μήνες», δήλωσε ο Μιχέγεφ.

Τον Απρίλιο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει ότι η Άγκυρα διεξάγει συνομιλίες με την Μόσχα για την αγορά δεύτερης συστοιχίας του αντιαεροπορικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400. Η Ρωσία κι η Τουρκία είχαν υπογράψει συμφωνία για την αγορά συστοιχίας του αντιαεροπορικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 το 2017, η οποία παραδόθηκε στην Άγκυρα στο διάστημα καλοκαιριού-φθινοπώρου του

2
σχόλια
  1. avatar ΄Ενας αφελής

    Επιτρέπουν σ'ένα κουλουρά να παίζει με ΗΠΑ και Ρωσία.

  2. avatar Α.Τ

    Φαίνεται έπιασαν τόπο οι απειλές των ΗΠΑ στην τουρκία....

Παρακαλούμε περιμένετε ...