Η Βασίλισσα Ελισσάβετ για τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν: Θέλω να δω τα δισέγγονά μου

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ για τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν: Θέλω να δω τα δισέγγονά μου

Εξέφρασε το παράπονό της και μάλιστα η μικρή έχει πάρει και όνομά της

Νερό στο κρασί τους φαίνεται ότι θέλουν να βάλουν όλες οι πλευρές της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, μετά όσα έχουν γίνει με την ρήξη στις σχέσεις με ο ζευγάρι του Χάρι και της Μέγκαν.

Υπάρχουν, μάλιστα, δημοσιεύματα στη Βρετανία που αναφέρουν ότι ο Χάρι επιθυμεί να ταξιδεψει στη Βρετανία μαζί με την οικογένειά του, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο κυριότερος που η βασίλισσα επιθυμεί την επιστροφή της οικογένειας είναι για να δει τα δισέγγονά της, Άρτσι και Λίλιμπετ, η οποία έχει πάρει και όνομά της. Όπως αναφέρει η newmedia η Ελισάβετ φέρεται να λέει : «Θέλω να δω τα δισέγγονα μου».

Σύμφωνα με το must, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι μια πηγή από τα ενδότερα του παλατιού αναφέρει πως «Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τόσο η Mέγκαν όσο και ο Χάρι της έχουν μιλήσει αυτοπροσώπως και έχει κουραστεί από όλες τις εσφαλμένες επικοινωνίες».

Τέλος, γίνεται αναφορά και στην μικρή , συγκεκριμένα, «Είναι πιο σημαντικό για εκείνη το γεγονός ότι θέλει να περάσει χρόνο με τον δισέγγονό της και να συναντήσει την δισέγγονή που θα πάρει το όνομά της. Η Βασίλισσα γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στην ηλικία της, οι πιθανότητες να συνδεθεί με τα νεότερα μέλη της οικογένειας -ειδικά εκείνων που γεννιούνται στο εξωτερικό- είναι περιορισμένες».