Μπήκε στη θάλασσα να ουρήσει και σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία

Μπήκε στη θάλασσα να ουρήσει και σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία

Ο 51χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και αψήφησε την προειδοποίηση να μην μπει στο νερό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 51χρονος σε παραλία στην βορειοανατολική Βραζιλία, όταν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, μπήκε στη θάλασσα για να ουρήσει και δέχθηκε επίθεση καρχαρία.

Μάλιστα, δίπλα του βρισκόταν ένας φίλος του, ο οποίος βγήκε από το νερό σε κατάσταση σοκ, αλλά χωρίς να έχει το παραμικρό. Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος Marcelo Rocha Santos έπινε με φίλους του στην παραλία, όταν του ήρθε να ουρήσει. Ελλείψει τουαλέτας στην παραλία, ο 51χρονος και ένας φίλος του αποφάσισαν να κάνουν την ανάγκη τους στη θάλασσα.

Παρά τις πινακίδες που προειδοποιούσαν το κοινό, να μην μπαίνει στο νερό, οι δύο άνδρες μπήκαν σχεδόν μέχρι τη μέση στη κυματώδη θάλασσα. Ξαφνικά όπως είπε ο φίλος του 51χρονου Ademir Sebastiao da Silva, τον είδε να πέφτει στη θάλασσα και να παλεύει. Ο καρχαρίας δάγκωσε τον άτυχο άνδρα στο δεξί χέρι και το πόδι, προκαλώντας του μεγάλη αιμορραγία, καθώς η θάλασσα έγινε κόκκινη, όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγο αργότερα οι φίλοι του κατάφεραν να βγάλουν στην ακτή αναίσθητο τον 51χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.