Κορονοϊός: Σε καραντίνα η Κέιτ Μίντλετον μετά από επαφή με κρούσμα

Κορονοϊός: Σε καραντίνα η Κέιτ Μίντλετον μετά από επαφή με κρούσμα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος είχε νοσήσει, δεν θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον τέθηκε σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της, επειδή ήρθε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της.

"Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε σε επαφή με κάποιον, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η Βασιλική Υψηλότητά Της δεν εμφανίζει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε καραντίνα στην οικία της", ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον.

Η Κέιτ, σύζυγος του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Γουίλιαμ, παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα, η σημαντικότερη από τις οποίες ήταν το πρωτάθλημα τέννις του Γουίμπλεντον την Παρασκευή. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την σύσταση του Βρετανικού Συστήματος Υγείας (NHS) μαζί με τον Γουίλιαμ, ο οποίος δεν χρειάζεται να αυτοαπομονωθεί.

Ο ίδιος ο Γουίλιαμ είχε μολυνθεί με κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο με τον πατέρα του, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι είχε νοσήσει αρκετά βαριά.