Σοκ στη Βρετανία με 11χρονη που ήταν έγκυος χωρίς να το καταλάβει κανείς

Σοκ στη Βρετανία με 11χρονη που ήταν έγκυος χωρίς να το καταλάβει κανείς

Τι υποστηρίζει η οικογένεια της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση, ότι μία 11χρονη έγινε μητέρα, η νεότερη στην ιστορία της χώρας.

Το παιδί που ήταν 10 ετών, όταν έμεινε έγκυος, γέννησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μετά από 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun. «Είναι η νεότερη μητέρα, για την οποία έχω ακούσει», δήλωσε η γιατρός Κάρολ Κούπερ. «Το βάρος επηρεάζει πολλές ορμόνες. Επειδή τα παιδιά έχουν μεγαλύτερο βάρος, η εφηβεία εμφανίζεται νωρίτερα αυτές τις ημέρες», πρόσθεσε η ίδια.

Η εγκυμοσύνη εξέπληξε και την οικογένεια του κοριτσιού, που δεν είχε αντιληφθεί, ότι περίμενε παιδί, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Ήταν ένα μεγάλο σοκ», δήλωσε μια πηγή κοντά στην οικογένεια του κοριτσιού. «Πλέον λαμβάνει τη βοήθεια ειδικών. Το σημαντικότερο είναι εκείνη και το παιδί να είναι καλά» πρόσθεσε.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομία ερευνούν την υπόθεση. «Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι άνθρωποι δεν γνώριζαν. Είναι πολύ ανησυχητικό», δήλωσε μια πηγή στη The Sun.

Η πιο νεαρή μητέρα στη Βρετανία πριν από αυτή τη γέννα ήταν η Tressa Middleton, η οποία ήταν 12 ετών, όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της το 2006.

Παρακαλούμε περιμένετε ...