Euro 2020: Εμφατικό στοπ από την Ουγγαρία στη Γαλλία

Euro 2020: Εμφατικό στοπ από την Ουγγαρία στη Γαλλία

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και τελικά πήραν ισοπαλία 1-1 από την παγκόσμια πρωταθλήτρια

Με τον κόσμο στο πλευρό της η Ουγγαρία παραλίγο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσει τη Γαλλία στη Βουδαπέστη στη 2η αγωνιστική του 6ουν ομίλου στο Euro 2020. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά η παγκόσμια πρωταθλήτρια κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει με το 1-1 από το γήπεδο.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου με τον Φιόλα (45'+2), όμως η Γαλλία βρήκε την ισοφάριση στο 66' με τον Γκριζμάν.

Πλέον η Γαλλία έχει 4 βαθμούς στον όμιλο του... θανάτου, καθώς είχε επικρατήσει της Γερμανίας με 1-0 στην πρεμιέρα, όμως στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία.

Για την Ουγγαρία είναι ο πρώτος βαθμός, καθώς είχε ηττηθεί από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με 3-0, ενώ στο τελευταίο ματς του ομίλου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Νέγκο, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχαϊσλερ (84' Λόβρενσικς), Σέφερ (75' Σέρι), Αντ. Σάλαϊ (26' Νίκολιτς), Ρ. Σάλαϊ

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Ντίνιε, Κιμπεμπέ, Βαράν, Παβάρ, Καντέ, Ραμπιό (57' Ντεμπελέ, 87' Λεμάρ), Πογκμπά (76' Τολισό), Γκριεζμάν, Μπαμπέ, Μπενζεμά (76' Ζιρού)