Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 37χρονο απεργό έξω από Super Market – Τραυμάτισε άλλους δύο

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 37χρονο απεργό έξω από Super Market – Τραυμάτισε άλλους δύο

Ο συνδικαλιστής επιχείρησε να μπει μπροστά στην είσοδο προμηθειών και το όχημα έπεσε πάνω του

Το νήμα της ζωής του 37χρονου κόπηκε απότομα σήμερα (18/6) το πρωί. Συγκλονίζει  το δυστύχημα που έγινε στη Νοβάρα της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια απεργίας. Ο συνδικαλιστής προσπάθησε να μπλοκάρει την πόρτα της εισόδου και ένα φορτηγό έπεσε πάνω του και τον σκότωσε κατά της διάρκεια της κινητοποίησης σε κατάστημα αλυσίδας Super Market.

Το θύμα ήταν Ιταλός με καταγωγή από το Μαρόκο και η ενέργεια του για να στηρίξει δυναμικά την απεργία αποδείχθηκε μοιραία. Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης θέλησε να εισέλθει στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος παρά το μπλόκο. Δημιουργήθηκε ένταση και με το φορτηγό του παρέσυρε τον συνδικαλιστή για τουλάχιστον 20 μέτρα.

Μετά από λίγα λεπτά, ο 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πριν ακόμη γίνει δυνατό να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε άλλους δυο εργαζόμενους και στην συνέχεια προσπάθησε να απομακρυνθεί. Μετά από λίγο συνελήφθη σε κοντινό αυτοκινητόδρομο από τους καραμπινιέρους.

Ανάστατα είναι τα μέλη των συνδικάτων για το τραγικό συμβάν και ετοιμάζουν αντίδραση ζητώντας την επίλυση των εργασιακών ζητημάτων με διάλογο. Δεν επιθυμούν να ανέβει η ένταση για να μην προκληθούν κι άλλα επεισόδια.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Παρακαλούμε περιμένετε ...